Log in
X

Company Name

BURAK

Phone Number

Company Place

Prizren

Asistent në shitje në Prizren

Asistent në shitje në Prizren

Information

Publish Date

11.02.2020

End Date

25.02.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prizren

Job Description

Burak shpall konkurs për 1 vend të lirë pune:

1 x Asistent në shitje në Prizren

Preferohet të ketë së paku 2 vite eksperiencë pune në sektorin e shitjes!

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në dhe Letrën motivuese në e-mail adresën info@burak-ks.com

Share

Advertising
Advertising
Facebook