Log in
X

Company Name

Frutti

Phone Number

045160016

Company Place

Prizren

MEGATRONIK, PUNËTOR FIZIK

MEGATRONIK, PUNËTOR FIZIK

Information

Publish Date

13.02.2020

End Date

26.02.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prizren

Job Description

FRUTTI - si gjithmonë ka qenë më shumë se një lëng. Premtimi jonë ndaj konsumatorëve tonë që gjithmonë të iu qëndrojmë besnik me cilësi ka bërë që ne të dallohemi gjithmonë nga konkurrenca. Që nga fillimet tona e deri në ditët e sotme , Frutti ka sjell frutat e vërtetë dhe shijen e mrekullueshme që ka ndihmuar të krijohen momente të paharrueshme në përditshmërinë e njerëzve.

Frutti është bërë brand-i më i preferuar që mund të gjendet në tryezat shqiptare e më tej , por gjithashtu i servuar në restorantet e baret më të frekunetuara.Nga shefat , barmenat e konsumatorët , Frutti është një nga brand-et më të mira dhe të njohura në sektorin e pijeve jo-alkoolike. Ata e vlerësojnë besueshmërinë, pasionin dhe kujdesin që Fruttii i kushton prodhimit për cilësi të jashtëzakonshme. 

Kompania Frutti hap konkurs për  vende të lira pune për pozitat

  1. MEGATRONIK-(Elektro,Automatik,Software),kryesishtë puna ka të bëjë në makina të Prodhimit.
  2. PUNËTOR FIZIK

Kandidati që aplikon për këtë vend pune duhet të jetë mbi moshen 18 vjeçare.

Lokacioni i punës: Reçan të Prizrenit

Përfitimet:

  • Punë e garantuar me kontratë afatgjate.
  • Pushim i rregullt vjetor në bazë të ligjit.
  • Ushqim cilësor.
  • Tansporti.
  • Mjete pune siguruar nga kompania.

Kandidati qe aplikon për këtë punë duhet të dërgoj CV-n në e-mailin: fitorehoxha.frutti@gmail.com 

Për informata shtesë mund të kontaktoni përmes telefonit në : +38344229964 ose +38345454646

Konkursi do të jetë i hapur deri me : 26.02.2020

Share

Advertising
Advertising
Facebook