Log in
X

Company Name

ARJETA GROUP SHPK

Phone Number

049 961 511

Company Place

Prishtinë

Vende te lira pune (10)

Vende te lira pune (10)

Information

Publish Date

14.02.2020

End Date

22.02.2020

Categories

Shitje | Arkatar | Marketing | Të tjera...

Job Places

Mitrovicë | Prishtinë | Skenderaj

Job Description

KONKURS PUNE

Arjeta Group dhe QTA hapin konkurs si rezultat i zgjerimit të aktivitetit të tyre si dhe plotesimin e disa vendeve tjera të punës.

Nëse jeni person kreativ dhe I motivuar për punë, atëherë aplikoni.

Vendet e lira të punës janë për këto pozita:

ARJETA GROUP SHPK – SHITJA ME SHUMICË

  1. PËRGJEGJËS/E I/E MARKETINGUT (1 VEND I LIRË)
  2. SHITËS AMBULANTIV I PRODUKTEVE USHQIMORE – TERITORI I PRISHTINES (1 VEND I LIRË)
  3. SHITËS AMBULANTIV PËR PRODUKTE TË NGRIRA AKULLORE – TERITORI I DUKAGJINIT (1 VEND I LIRË)          

QTA SKËNDERAJ

  1. PËRGJEGJËS/E TEKSTILIT (FURNIZIM/SHITJE) (1 VEND I LIRË)
  2. KËNDI I LIBRARISË (FURNIZIM/SHITJE) (1 VEND I LIRË)-           

QTA EXPRESS PRISHTINË – PIKA E RE

  1. PËRGJEGJËS/E I/E PIKËS (1 VEND I LIRË)
  2. ZV. PËRGJEGJËS I/E PIKËS (1 VEND I LIRË)
  3. ARKATARE ( 3 VENDE TË LIRA)

Procesi i aplikimit:
Të gjithë të interesuarit për pozitat në QTA mund të aplikojnë përmes e-mailit: qta-info@arjeta.eu .

Të gjithë të interesuarit për pozitat në Arjeta Group shpk mund të aplikojnë përmes e-mailit: info@arjeta.eu
Për të aplikuar duhet të dorëzoni një CV (ku duhet të ceket pozita për të cilën aplikohet) me një foto të bashkangjitur dhe dokumentet përcjellëse (dëshmi rreth punës së mëparshme, diploma e shkollimit etj).

Për më shumë informata kontaktoni në numrin: 049/272/700 ose 049/273/111.

Përparësi do të kenë kandidatët me përvojë pune!

Konkursi është i hapur nga data 14.02.20 deri më datën 22.02.20

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook