Log in
X

Company Name

“Millocolor’’ Sh.p.k

Phone Number

049 506 444

Company Place

Prishtinë

Financiere

Financiere

Information

Publish Date

15.02.2020

End Date

18.02.2020

Categories

Financa

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Millocolor" Prishtine kerkon te punesoje me kohe te plote punetore per:

Pozita: Financiere

Kushtet:
  • Kandidatja duhet të ketë njohuri bazë mbi financat,
  • Të njohe programin PRO-DATA dhe të ketë të paktën një vit përvojë pune,
  • Të jetë e komunikueshme me klientët dhe e aftë për të punuar në grup,
  • Njohja e gjuhës angleze është përparësi,
  • Mosha e preferuar mbi 30 vjecare.
Të interesuarat të dërgojnë Cv në adresën e-mailit: millocolorprishtina@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook