Log in
X

Company Name

Horizon Creative Agency

Phone Number

044/737-222

Company Place

Prishtinë

Dizajner Grafik

Dizajner Grafik

Information

Publish Date

15.02.2020

End Date

21.02.2020

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Jemi në kërkim të një Dizajneri Grafik, të talentuar që ti bashkangjitët ekipit tonë në Horizon.

Shkathtësitë dhe kualifikimet e kërkuara:

- 1 vit pervojë pune,

- Shkathtësi të menaxhimit të kohës,

- I/e dedikuar dhe i/e aftë për të punuar nën stres,

- I/e gatshem për të punuar në ekip,

- Njohuri shkathtësi të mira me Adobe Creative Suite (Ps, Ai, Id).

Dergoni CV dhe portfolion tuaj në hr@horizonplus.eu, konkursi mbetet i hapur deri me datë 21 Shkurt, 2020.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook