Log in
X

Company Name

Banka Kombëtare Tregtare

Phone Number

038 666 666

Company Place

Prishtinë

Analist për Korporatë

Analist për Korporatë

Information

Publish Date

20.02.2020

End Date

27.02.2020

Categories

Bankë

Job Places

Prishtinë

Job Description

NJOFTIM PËR PUNËSIM

Pozita: Analist për Korporatë
Lokacioni: Prishtinë
Data e Hapjes: 20.02.2020
Data e Mbylljes: 05.03.2020
Shkollimi: Diplomë Baçellor
Njohuri e Gjuhës: Anglisht

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të bëj prezantimin e produkteve dhe shërbimeve të Bankës në mënyrë sa më aktive.
 • Të ndjekë zhvillimet e biznesit në rajonin që mbulon dega dhe të ndërtojë marrëdhënie me çdo biznes të ri.
 • Të ndjekë zhvillimet e sektorit bankar.
 • Të përgatisë dosjet e aplikimit për kredi sipas kërkesave të manualit përkatës.
 • Të bashkëpunojë me Departamentin e Korporatave për prezantimin sa më të plotë të rasteve në Komitetin e Kredisë.
 • Të kontrollojë me hollësi dokumentat e kërkuara prej klientëve.
 • Të sigurojë klientë të rinj të Korporatave dhe NVM-ve.
 • Të bëj vlerësimin preliminar për kredinë me drejtuesin e degës.
 • Të bëj identifikimin dhe përzgjedhjen e klientëve të korporatës dhe të NMV-ve në rajonin që mbulon, dhe të krijon marrëdhenie të shëndosha afariste.

Kualifikimet:

 • Të jetë i diplomuar në Ekonomi/Administrim Biznesi/Menaxhment.
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze.
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese, prezantuese, koordinuese dhe bindëse.
 • Të ketë njohuri të mira në përdorimin e kompjuterit.

Kandidatët e interesuar inkurajohen të aplikojnë duke plotësuar formularin përmes këtij linku: https://bkt-ks.com/bkt/burimet-njerezore/mundesi-punesimi/ . Për çdo problem kontaktoni hrbktkosove@bkt.com.al  Të gjitha aplikacionet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të lajmërohen përmes telefonit.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook