Log in
X

Company Name

Çetin Sh.p.k.

Phone Number

+383 044 808 666

Company Place

Prishtinë

Agjent/e të shitjes punë (2)

Agjent/e të shitjes punë (2)

Information

Publish Date

20.02.2020

End Date

01.03.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Cetin Sh.p.k. hap vende të lira pune për:

Agjent/e të shitjes punë

 

Agjent i shitjes 2 pozita të lira për punë:

 

Përshkrimi i vendit të punës

•  Hulumtimi, Prezantimi dhe promovimi i produkteve te klientet e ri

•  Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë;

•  Realizon të gjitha komunikimet me klient;

 

Kualifikimet / Kërkesat

•  Të kenë së paku përgatitje të mesme shkollore;

•   Patent shofer Kategoria B;

•   Aftësi të mira në komunikim,shitje dhe negocim;

•   Duhet të jetë i vetëorganizuar, të ketë vetëiniciativë, të ketë njohuri të theksuara të tregut per regjionin qe aplikon,

 

Pagesa: Shumë Konkuruese

 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur do të njoftohen për intervistë.

Afati i konkurimit

Konkursi mbahet i hapur deri me 01.03.2020

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-n ne email: info@cetin-ks.com
Numri kontaktues 044 808 666

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook