Log in
X

Company Name

Kos Invest

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Zyrtar Kreditor - Prishtinë

Zyrtar Kreditor - Prishtinë

Information

Publish Date

20.02.2020

End Date

08.03.2020

Categories

Bankë

Job Places

Prishtinë

Job Description

KosInvest hap konkurs pune për  

Zyrtar Kreditor

Lokacioni: Prishtine

KosInvest punon për të përmirësuar jetën e fëmijëve duke ofruar kredi të vogla dhe shërbime të tjera financiare për familjet që jetojnë në varfëri. Puna jonë fuqizon klientët tanë që të kenë biznese të suksesshme që mund t’u mundësojnë fëmijëve të rriten me edukim dhe shëndet të përmirësuar. Duke punuar në partneritet me VisionFund International dhe World Vision International, një organizatë e krishterë për lehtësim, zhvillim dhe avokim, ne jemi të angazhuar për ndryshim afatgjatë, i cili do të zbërthejë potencialin për brezat e ardhshëm.

Kërkesat për pozitën e Zyrtarit Kreditor

  • Përvoja e mëparshme e punës në ndonjë Institucion Mikrofinanciar dhe / ose Bankë.
  • Kërkohet që të ketë përvojë në kredidhënje dhe përvojë pune në teren.
  • Duhet të jetë i/e mirë për të punuar me njerëzit e komunitetit ku ne punojmë.
  • Preferohet të jeni nga komuniteti të cilin synojmë ta shërbejmë.
  • Të ketë njohuri në fushën e biznesit dhe bujqësisë;
  • Njohja e zakoneve të klientëve në zonën e operimit.

Kërkohet Fakulteti i Ekonomisë, Bujqësisë ose relavante.

Është i/e obligueshëm të ketë patent shofer. Aftësi shumë të mira në të shkruara dhe në të folur në gjuhën shqipe, serbe dhe angleze. Shkathtësi kompjuterike në MS Word dhe EXCEL.

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

CV së bashku me referencat i dërgoni në adresën e mëposhtme: kosinvest@wvi.org

Afati i fundit për dorëzimin e dokumenteve të kërkuara është 08 Mars 2020

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook