Log in
X

Company Name

Princ Massage

Phone Number

049838300

Company Place

Prishtinë

Recepsioniste, Masazhere, Praktikante

Recepsioniste, Masazhere, Praktikante

Information

Publish Date

28.03.2020

End Date

05.04.2020

Categories

Masazhë

Job Places

Prishtinë

Job Description

"Princ Massage", shpall konkurs per:
  1. Recepsioniste, 
  2. Masazhere,
  3. Praktikante me pagese!
Ju garantojme seriozitet ne pune dhe ofrojme kushte shume te mira te punes! 

Jemi ne Prishtine rruga Bajram Kelmendi, mbrapa teatrit Dodona.

Te interesuarat te na kontaktojne permes telefonit: +383 49 838 300.

Share

Advertising
Advertising
Facebook