Log in
X

Company Name

ASK - accounting L.L.C.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Kontabilist (teknik i kontabilitetit apo kontabilist i Çertifikuar) (2)

Kontabilist (teknik i kontabilitetit apo kontabilist i Çertifikuar) (2)

Information

Publish Date

27.02.2020

End Date

11.03.2020

Categories

Kontabilitet

Job Places

Prishtinë

Job Description

 KONKURS PUNËSIMI

ASK - accounting L.L.C. - është kompani e cila zhvillon aktivitet shërbyes në lemin e Kontabilitetit në Prishtinë .

Si rrjedhojë e zgjërimit të aktiviteteve shpallë të hapura dy pozita të lira të punës si në vijim:

Pozita e punës:

-       2 Vende të lira : Kontabilist (teknik i kontabilitetit apo kontabilist i Çertifikuar) – Prishtinë

Përshkrimi i Punës:

 • Përcjellë gjendjën financiar të kompanive;
 • Përcjellë gjendjen materiale dhe financiare të kompanive klientëve;
 • Regjistrimet e ndryshme kontabël;
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë;
 • Regjistrimet e ndryshme në baza ditore në kontabilitet (serverin kontabël);
 • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të kontabilitetit dhe menagjementit.

Kualifikimet e kërkuara

 • Së paku shkollimi i mesëm i përfunduar;
 • Certifikimin si teknik i kontabilitetit apo kontabilist i certifikuar
 • Përvojë pune së paku 1 vjet;
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Aftësi për të punuar në ekipe.

Të gjithë të interesuarit të cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara mund të na kontaktojnë duke derguar te dhenat personale, numrin e telefonit dhe informata mbi pervojen e punës në e-mail adresën e kompanisë: askacounting@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook