Log in
X

Company Name

Oaza Company SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitës Ambulantiv, Shofer, Sigurim fizik (Rojtar)

Shitës Ambulantiv, Shofer, Sigurim fizik (Rojtar)

Information

Publish Date

17.03.2020

End Date

31.03.2020

Categories

Shitje | Vozitës | Sigurim Fizik

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania “OAZA COMPANY” SH.P.K., me adrese ne Magjistralja Prishtine – Shkup, km I 5-te, Llapnaselle”, është në kërkim të njerëzve të ri, entuziastë dhe të motivuar për të punuar në pozitat:

1. SHITËS AMBULANTIV

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E POZITËS - SHITES AMBULLANTIV

 • Arritja e objektivave të përcaktuara,
 • Vizita te rregullta të klientëve
 • Prezantimi i produkteve të kompanisë,
 • Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve të përcaktuara dhe zhvillimin e marrëdhënieve  me klientë,
 • Përgjegjës për zhvillimin e komunikimit brenda ekipit,
 • Detyrat e përcaktuara nga mbikqyrësi.

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KËRKUAR:

 • Përgatitja minimum shkolla e mesme - përparësi shkollimi universitarë,
 • E domosdoshme përvojë pune në fushën e shitjes,
 • Aftësi komunikuese me klientë,
 • Efikas në punë ekipore,
 • Aftësi për punë nën presion,
 • Aftësi të mira negocimi dhe bashkëpunimi,
 • Patente Shoferi - Kategoria "B".

2. SHOFER

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E POZITËS - SHOFER

 • Vozitja e mjetit motorrik të ndërmarrjes si dhe përgjegjësia për mjetin motorrik  kur e drejton atë,
 • Transportimi i mallit  në tërë territorin e Kosovës,
 • Përgjegjës për mallin e ngarkuar në mjetin motorrik të cilin e drejton,
 • Kryen punë të tjera sipas nevojës së kompanisë dhe natyrës së punës.

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KËRKUAR:

 • Përgatitja minimum shkolla e mesme,
 • E domosdoshme përvojë në vozitje,
 • Aftësi komunikuese me klientë,
 • Efikas në punë ekipore,
 • Aftësi për punë nën presion,
 • Patente Shoferi - Kategoria "C".

3. Sigurim fizik (Rojtar) 1 – Pozitë

KUALIFIKIMI DHE PERVOJA E KËRKUAR:

 • Të jetë serioz dhe korrekt,
 • I afte te punoje nen presion,
 • Mosha e preferuar 25 - 55 vjeçar.

Aplikante/ët të cilët nuk permbushin kriteret e lartëcekura nuk do të konsiderohen

Ju lutemi që në subjekt të emailit cekeni pozitën të cilën aplikoni.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni  CV-në në emailin: oazacompany.hr@gmail.com

Share

Advertising
Advertising
Facebook