Log in
X

Company Name

RECKOS SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

SHOFER KAMIONI (3)

SHOFER KAMIONI (3)

Information

Publish Date

28.03.2020

End Date

12.04.2020

Categories

Vozitës

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

REC KOS SH.P.K. është shoqëri me pergjegjësi të kufizuar, e themeluar në vitin 2008 me seli në Rr.Pajazit Islami nr.186 në Fushë Kosovë , ku si aktivitet primarë ka grumbullimin dhe tregtimin e mbeturinave metalike. Me qëllim të rritjes së efikasitetit në operacione, si dhe rëndësisë në punësimin e kuadrove te reja.

REC KOS SH.P.K. Shpallë vend pune të lirë:

 

SHOFER KAMIONI – 3 POZITA TE LIRA

 

KRITERET E PUNËSIMIT:

  • Të posedoj patent shofer të kategorisë “C1E, CE”
  • Të posedoj përvojë pune së paku 2 vite (E preferueshme.

Konkursi mbetet i hapur deri me 12.04.2020

Të gjithë të interesuarit për këto pozita, aplikimet e tyre mund t’i dërgojnë në email adresën: sevdai.ahmeti@reckos.net ose të kontaktoni në Nr.Tel: 045/498-413 

E hënë - e shtunë prej orës 08:00-17:00

Share

Advertising
Advertising
Facebook