Log in
X

Company Name

Alba Connect SH.P.K

Phone Number

049/972-700

Company Place

Prishtinë

Agjent të shitjes në teren (10)

Agjent të shitjes në teren (10)

Information

Publish Date

12.03.2020

End Date

29.03.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kërkohen 10 agjente të shitjes në teren për punë në Departmentin e Shitjes.

Përshkrimi i pozitës:

 • Të bëjë promocionin apo shitjen të shërbimit/produktit qe ofrojmë në teren mbrenda lokacionit të Prishtinës.
 • Puna është 3h në ditje, 3 ditë të javës.
 • Për cdo shitje ofrohen bonuset.

Alba Connect SH.P.K:

 • Kompani serioze me bazë stabile në treg,
 • Kontratë pune të rregullt në përputhje me ligj,
 • Paga me korrektësi të plotë,
 • Pagesa e rregullt e kontributeve dhe pensionit,
 • Mundësi në ngritje profesionale,
 • Ambient i shkëlqyeshëm i punës,
 • Staf serioz dhe i respektueshëm,
 • Orari: 3 ditë pune në javë (3 orë në ditë).

Përgjegjësitë:

 • Prezenton shërbimin e kompanisë në menyrë adekuate
 • Ndjek apo arrin targetet e caktuara
 • Te bëjë shitjen e produktit/shërbimeve

Kushtet:

Experiencë në shitje apo promocion (obligative)

 • Kreativitet dhe origjinalitet në punë
 • Vullnet, gatishmëri, ambicje, vet-iniciativë
 • Shkathtësi të mira komunikuese
 • Interesim të mësoj dhe të përshtatet në ekipin e kompanisë
 • Korrektësi dhe mirësjellje në punë
 • Femër e moshës 18-25 vjeçare.

Për të aplikuar, dërgoni CV në e-mail. Mos harroni të shkruani pozitën në "Subject".

Pas përzgjedhjes së kandidateve, do t'ju lajmërojmë përmes emailit dhe telefonit për datën/kohën e intervistës. Ju lutemi kontrolloni emailin dhe përgjigjuni në thirrjen tonë.

E-mail: sales@albaconnect.com 

Viber/WhatsApp: +383 (49) 972-700.

Web: www.albaconnect.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook