Log in
X

Company Name

Laboratori AvicenaKs Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Mikrobiolog/e

Mikrobiolog/e

Information

Publish Date

06.04.2020

End Date

17.04.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Laboratori AvicenaKS hap konkurs për Mikrobiolog/e.

Orari i punës: 

  • I/e punsuari/a do të punojë 6 ditë në javë.
  • Orari punës do të jetë 4 orë.

Vetëm kandidatët të cilët janë fleksibile dhe i përshtaten orarit te punës do te thirren për intervistë.

Lokacioni:

Laboratori Avicena,rr.Radovan Zogoviq,Prishtinë

Paga:

Pagesa do të bëhet me marrëveshje.

Si të aplikoni: 

Dërgoni CV-te tuaja së bashku me një fotografi në avicenaa.ks@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është më datën: 17.04.2020, ora 16:00.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook