Log in
X

Company Name

RSM COMPANY

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Punëtorë terreni (20)

Punëtorë terreni (20)

Information

Publish Date

06.04.2020

End Date

06.05.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Gjakovë | Prishtinë

Job Description

KONKURS

Kompania RSM Company sh.p.k me seli në Çagllavicë, rr. Dardanët, nr 21, Prishtinë shpall konkurs për pozitën:

Punëtorë terreni 20 (Njezete) Pozita

Kërkesat minimale per Punetore terreni:

  • Pervoje pune ne terren ne ndertim te rrugeve, kanalizimeve, trotuareve dhe sinjalizim te rrugeve;
  • Shkolla e mesme,
  • Te posedoj patente shofer B.

Sipas nevojave te kompanise, ne regjionin e Prishtines do te angazhohen 10 punetore, dhe te interesuarit duhet te jene me vendbanim te ketij regjioni (Prishtine, Fushe Kosove, Lipjan, Gracanice etj.)

Poashtu 10 punetore do te angazhohen ne regjionin e Gjakoves, dhe te interesuarit duhet te jene me vendbanim te

ketij regjioni (Gjakove, Decan, Junik, Rahovec, Malisheve etj)

Pagesa eshte e volitshme.

Të gjithë të interesuarit për këto pozita, mund te lajmerohen ne numrin e telefonit 045 977 750, si dhe ne email-et: rsm.prishtina@gmail.com dhe shpatkameri.rsm@gmail.com , nga ora 08:00 – 16:00.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook