Log in
X

Company Name

Perfect Clean

Phone Number

049 577 774

Company Place

Prishtinë

Menaxhere Femer (1), Punëtor Meshkuj (1), Punëtore Femra (5)

Menaxhere Femer (1), Punëtor Meshkuj (1), Punëtore Femra (5)

Information

Publish Date

10.05.2020

End Date

24.05.2020

Categories

Menaxher | Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Perfect Clean ofron punë për:

Menaxhere Femer (1 Pozitë)

Kushtet:

  • Te ketë fakultetin e kryer,
  • Përvojë pune në menaxhim.

Punëtor Meshkuj (1 Pozitë)

Kushtet

  • Të posedoj patent shofer.

Punëtore Femra (5 Pozita)

Kushtet:

  • Pervojë pune në pastrim.

Kushtet e përgjithëshme:

  • Të jetë i/e korrekt/e ne punë
  • Të jetë i/e gatshme të punoj në grup etj.
  • Orari dhe pagesa me marrëveshje.

Te interesuarit të kontaktojn në numrin telefonit 049 577 774, ose ne zyret tona ne Adresen: Lagjja Kalabria ne Prishtine.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook