Log in
X

Company Name

Four Points By Sheraton Prishtina

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Kuzhinier (2)

Kuzhinier (2)

Information

Publish Date

11.05.2020

End Date

26.05.2020

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Four Points By Sheraton Prishtina hap vende të lira të punës

Data e shpalljes: 11 Maj 2020

Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë

Departmenti: Kuzhina

Raporton te: Executive Chef

Qëllimi i Punës:

Përgjegjës për prodhimin, përgatitjen dhe prezantimin e ushqimit me cilësi të lartë, të ftuarve në zonën e tij/saj, në përputhje me standardet.

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Respekton standardet e përcaktuara nga Kuzhinieri Ekzekutiv dhe mban konsistencën e këtyre standardeve.
 • Bën përgatitjet e para-gatimit, gatuan në mënyrë aktive dhe siguron që asgjë nuk mungon gjatë shërbimit dhe prezantimit gjatë mëngjesit, drekës dhe darkës.
 • Përgjegjës për ruajtjen e mallrave për zonën e tij/saj, nga kërkesa për ruajtje, për të ruajtur organizimin sipas kategorisë, përgjegjës për të mbajtur shënimet e datave të skadencës dhe përgjegjës për ruajtjen e produkteve në përputhje me standardet e higjenës. Bën kontrollë rutinore të ruajtjes dhe raporton çdo parregullsi.
 • Përgatit listën e blerjeve të tregut për zonën e tij/saj të përgjegjësive dhe ndanë atë Kuzhinierin Ekzekutiv.
 • Përdor të gjitha pajisjet dhe makineritë e kuzhinës në mënyrë të sigurt dhe sigurohuni që i gjithë personeli është i informuar dhe trajnuar për t'i përdorur ato si duhet.
 • Siguron pastërtinë e enëve, pajisjeve dhe makinerive të përdorura dhe raporton për ndonjë gabim ose dëmtim.
 • Sigurohet që ushqimi i prodhuar të jetë në përputhje të vazhdueshme me standardet e përcaktuara.
 • Trajnon ekipin e tij/saj (nëse ka) në punë teorikisht si dhe kur është e nevojshme.
 • Raporton incidente të papritura në kuzhinë te Kuzhinieri Ekzekutiv.
 • Respekton rregullat e shëndetit dhe sigurisë ndaj zjarrit për kuzhinë.
 • Respekton procedurat e hoteleve dhe legjislacionin e përgjithshëm.
 • Ruan veshjen e pastër dhe të pastër në përputhje me standardet e Access.
 • Raporton në punë në kohë në uniformë të pastër dhe të pastër me kujdesin e vetë-higjenës.
 • Keni komunikim të mirë dhe punë në bashkëpunim të mirë me kolegët.
 • Ndërmerrni çdo përgjegjësi tjetër të caktuar nga Kuzhinieri Ekzekutiv.

KUALIFIKIMET:

Arsimi: Minimum i diplomuar në shkollë të mesme

Përvoja: Minimum 3 vjet përvojë e ngjashme në kuzhinë në një restaurant me reputacion.

Kualifikime të tjera: Ka njohuri për funksionimin e kuzhinës, prodhimin e ushqimit, higjienën, të përqendruar në kënaqësinë e mysafirëve dhe përmirësimin e vazhdueshëm të standardeve, ka marrëdhënie të mira ndërpersonale.

Dokumentet për aplikim:

• CV (rekomandohet modeli CV Europass)

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik në anglisht, në versionin PDF në elma.merlaku@access.com.tr me temën e e-mailit: Emri dhe Mbiemri - Pozita

Afati i aplikimit: 26 Maj 2020 deri në orën 15:00.

Ju lutemi vini re se vetëm kandidatët me listë të shkurtër do të kontaktohen dhe ftohen në fazën tjetër të rekrutimit.

Ju lutemi vini re se një kopje origjinale e dokumenteve të aplikacionit tuaj (dëshmi e përvojës në punë, diploma mund të kërkohen për fazat e mëtutjeshme të rekrutimit).

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook