Log in
X

Company Name

Four Points By Sheraton Prishtina

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Mbikqyrës i Front Office

Mbikqyrës i Front Office

Information

Publish Date

11.05.2020

End Date

26.05.2020

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Four Points By Sheraton Prishtina hap vende të lira të punës

Data e shpalljes: 11 Maj 2020

Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë

Departmenti: Front Office

Raporton te: Menaxherit të Front Office

Përgjegjës për: Receptionistët / Mikpritësit

Qëllimi i Pozitës

Përgjegjës për funksionimin e qetë të ditës në Front Office në përputhje me standardet e hyrjes, kontrollin e rregullt dhe procedurën e kontrollit që duhet të bëhet në mënyrë efikase për të arritur kënaqësinë maksimale të mysafirëve.

Përgjegjësitë Kryesore: 

 • Përgjegjës për udhëheqjen e ekipit të Front Office profesionalisht, trajnimin e tyre të vazhdueshëm gjatë orarit të punës, mbikëqyrjen e ekipit në çdo kohë dhe dhënien e informatave të nevojshme gjatë ndërrimit të tij / saj
 • Koordinoni / zbatoni check-in dhe check-out të mysafirëve dhe merrni detajet e tyre për regjistrimet, detajet e kartës së kreditit dhe dispozitat e bankës
 • Ndiqni pagesat e mysafirëve, mënyrat e pagesës dhe kufijtë e kredisë në përputhje me procedurat e departamentit dhe merrni përgjegjësi për transaksione të parave dhe parave të gatshme
 • Bashkëpunoni dhe komunikoni ngushtë me Departamentin e Mirëmbajtjes dhe përcjellni statusin e pastër të dhomave
 • Ndërtoni raport pozitiv me mysafirët dhe pranoni telefonatat sipas standardeve të brendit
 • Parashikoni nevojat e mysafirëve dhe plotësoni ato me shpejtësi. Kujdesuni për nevoja të veçanta të mysafirëve
 • Trajtoni të gjitha ankesat e mysafirëve drejtpërdrejtë dhe në mënyrë profesionale
 • Duhet të jeni i/e informuar mirë jo vetëm për hotelin, por edhe për mjedisin përreth, aktivitetet dhe objektet fqinje dhe të informoni mysafirin për këto
 • Duhet të njihni konceptin e restoranit në hotel, diapazonin e çmimeve dhe orët e hapjes / mbylljes
 • Përgjegjës të njohë të gjitha llojet e dhomave dhe numrat e dhomave, dhomat e takimeve me emra dhe paraqitjen e përgjithshme të hotelit, si dhe standardet VIP
 • Përgjegjës për të njohur tarifat e dhomave dhe marrëveshjet e paketave
 • Duhet të dini për të gjitha shërbimet e jashtme të ofruara në hotel, d.m.th pastrim kimik, taksi etj. Duhet të dini gjithashtu për aktivitetet përreth, pikat e ndryshme të interesit, transportin publik dhe distancat
 • Jeni në dijeni të okupimit ditor të hotelit, grupeve në hotel, ardhjet dhe nisjet e pritura
 • Përgjegjës për marrjen dhe thirrjen e telefonatave të zgjimit, marrjen dhe përcjelljen e urdhërave të shërbimit në dhomë
 • Plotësoni të gjitha kërkesat e transportit të mysafirëve dhe përcjelljni pagesat e tarifave përkatëse
 • Të merrni përsipër përgjegjësitë e menaxherit të natës gjatë ndërrimit të natës. p.sh. drejtoni raportet e mbarimit të ditës në mënyrë korrekte dhe në kohë, sigurohuni që të gjitha postimet janë bërë në mënyrë korrekte dhe të gjitha tarifat dhe zbritjet e dhomave janë aplikuar saktë, përgatitni raportin e natës që tregon rezultatet dhe statistikat për të ardhurat e dhomës, okupimin e ditës, ardhjet dhe nisjet e mysafirëve, grupet e ndryshme dhe aktivitetet e tyre
 • Përgjegjës për ruajtjen e konfidencialitetit të nformacioneve të mysafirëve
 • Merrni pjesë në çdo trajnim / takim të detyrueshëm të zbatuar nga ekipi menaxhues
 • Respektoni të gjitha procedurat dhe standardet e departamentit
 • Respektoni rregullat e shëndetit dhe sigurisë ndaj zjarrit të hotelit
 • Përgjegjës për përdorimin e saktë dhe të sigurt të pajisjeve në departamentin e tij / saj
 • Përgjegjës për rregullimin dhe pastërtinë e mjedisit të punës
 • Mirëmbani veshjen e pastër dhe në përputhje me standardet e brendit
 • Ndërmerr përgjegjësi të tjera të caktuara nga menaxheri i tij / saj
 • Përfaqësoni Menaxherin e Front Office në mungesë të tij / saj (kur caktohet)

KUALIFIKIMET:

Edukimi: Preferohet minimumi i një diplome universitare; preferohet të keni arsim për mikpritje ose të keni trajnime shtesë për mikpritje profesionale

Përvoja: Përvojë minimale 3 vjeçare në mikpritje, Departamentin e Front Office dhe përvojë 1 vjeçare si Mbikqyrës i Front Office

Kualifikime të tjera: Aftësi për të përdorur softuerin Opera, një nivel shumë të mirë të anglishtes së folur dhe të shkruar, preferohet një gjuhë e dytë, aftësi të mira komunikuese, personalitet ekstrovert, vëmendje ndaj detajeve, aftësi të mira përcjellëse, një lojtar ekipi, paraqet sjellje pozitive nën stres, i motivuar dhe i orientuar drejt rezultateve

Dokumentet për aplikim:

• CV (rekomandohet modeli CV Europass)

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik në anglisht, në versionin PDF në elma.merlaku@access.com.tr me temën e e-mailit: Emri dhe Mbiemri - Pozita

Afati i aplikimit: 26 Maj 2020 deri në orën 15:00.

Ju lutemi vini re se vetëm kandidatët me listë të shkurtër do të kontaktohen dhe ftohen në fazën tjetër të rekrutimit.

Ju lutemi vini re se një kopje origjinale e dokumenteve të aplikacionit tuaj (dëshmi e përvojës në punë, diploma mund të kërkohen për fazat e mëtutjeshme të rekrutimit).

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook