Log in
X

Company Name

Elis Shpk

Phone Number

Company Place

Malishevë

Operator (Mbikqyres te maqines) (10), Ndihmes Operator (Panelist) (20)

Operator (Mbikqyres te maqines) (10), Ndihmes Operator (Panelist) (20)

Information

Publish Date

13.05.2020

End Date

26.05.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Malishevë

Job Description

Kompania per prodhimin e maskave Elis Shpk me adrese ne Fshatin Bellanice Komuna Malisheve shpall konkurs per:

1. Operator (Mbikqyres te maqines) 10 Pozita

Kushtet:

 • Fakulteti teknik (Student ne perfundim) drejtimi Maqineri-Elektro - dhe te ngjashme,
 • Preferuar 1 vite pervoj pune.

Dokumentat:

 • Id
 • Diploma e fakultetit ose certifikat studentit
 • Deshmia per pervojen e punes

2. Ndihmes Operator (Panelist) 20 pozita:

Kushtet:

 • Shkolla mesme teknike,
 • Preferuar pervoje pune.

Dokumentet:

 • Id,
 • Diploma shkolles mesme.

Kushtet e pergjithshme:

 • Punohet 24 ore ne tre turne,
 • Gatishmeri per pune ne grup,
 • I gatshem te mbaj pergjegjesi.

Te interesuarit dokumentet ti dergojne tek adresa elektronike n.blea@hotmail.com ose tek zyra ne fsh Bellanice-Malisheve

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook