Log in
X

Company Name

Klinika Amerikane

Phone Number

044 126 188

Company Place

Prishtinë

Punëtor për Sigurim

Punëtor për Sigurim

Information

Publish Date

14.05.2020

End Date

27.05.2020

Categories

Sigurim Fizik

Job Places

Prishtinë

Job Description

Klinika Amerikane, shpall konkurs pune për pozitën:

Punëtor për Sigurim

Kualifikimet:
- Të ketë përvojë pune në sigurim,
- Të ketë gjendje të mirë fizike dhe shëndetësore,
- Të jetë komunikues,
- Të kryej detyrat sipas udhëzimeve të menaxherëve.

Të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në numrin e telefonit +383 44 126 188 ose në email adresën info@american-art.net

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook