Log in
X

Company Name

Qendra Diagnostike IHC

Phone Number

.

Company Place

Prishtinë

Infermiere te pergjithshme, Recepsioniste

Infermiere te pergjithshme, Recepsioniste

Information

Publish Date

14.05.2020

End Date

28.05.2020

Categories

Mjekësi | Recepsionistë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Konkurs

Qendra  diagnostike IHC në Kosovë është duke kërkuar

Infermiere te pergjithshme dhe Recepsioniste me orar të plotë pune.

Kushtet e kërkuara për infermiere te pergjithshme janë:

  • Licenca e punës si infermiere e pergjitheshme e obligushme,
  • Të jetë i disponushëm në orarë të plotë pune,
  • Te kete njohuri ne gjuhen angleze eshte e preferuar edhe gjuha turke. 

Kushtet e kërkuara për recepsioniste janë:

  • Te kete njohuri te mira me kompjuter,
  • Te jete I disponushem ne orare te plote pune,
  • Te kete njohuri ne gjuhen angleze,
  • Eshte e preferuar edhe gjuha turke.

Kandidatët e interesuar mund ti dërgojnë CV e tyre me anë të email adresës sonë: ihc@ihc-kos.com

Suksese..

Share

Advertising
Advertising
Facebook