Log in
X

Company Name

Qeramika “Agimi Company”

Phone Number

044 238 441

Company Place

Prishtinë

Shitës/e

Shitës/e

Information

Publish Date

15.05.2020

End Date

24.05.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNE

Pozita: Shitës/e

Kualifikimi:

 • Të ketë eksperiencë pune në shitje-minimum 2 (dy) vite,
 • Të ketë të mbaruar së paku Shkollën e mesme,
 • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët,
 • Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil,
 • Preferohet njohja e Gjuhës Angleze,
 • Njohuri të shkëlqyeshme të kompjuterit.

Përshkrimi i detyrave dhe përgjegjësive:

 • Paraqitja në mënyrë adekuate para klientit,
 • Njihet me kërkesën e klientit,
 • Informon klientin për produktet,
 • Informon klientin lidhur me çmimet e produkteve dhe mënyren e pagesës,
 • Ndihmon klientin në marrjen e vendimeve,
 • Kryen detyra të tjera lidhur me shitjen e produkteve.

Mënyra e Aplikimit

Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës: info@agimicompany.com

Konkursi është I hapur 10 ditë nga dita e publikimit

Vetëm kandidatët e sukseshëm do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook