Log in
X

Company Name

SWISS FOOD'S

Phone Number

049 777 192

Company Place

Prishtinë

Agjent Ambullantiv (3)

Agjent Ambullantiv (3)

Information

Publish Date

15.05.2020

End Date

29.05.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Swiss Foods shpall konkurs pune per: 3 Agjent Ambullantiv
 
Kushtet:
  • Kandidatet duhet tjene te moshes 22-40 vjeq
  • Te kene aftesi te mira komunikative
  • Paraqitje serioze dhe pergjegjes per terenin e caktuar
  • Perparesi ata me pervoj pune ne teren
Te interesuarit te paraqiten ne kete nr tel. 049 777 192

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook