Log in
X

Company Name

Mix Fashion

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitës

Shitës

Information

Publish Date

15.05.2020

End Date

28.05.2020

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Mix Fashion, tekstil për meshkuj me shumicë, shpall konkurs për Shitës.
 
Kriteret e nevojshme:
  • Përvoje pune në shitje në lëminë e tekstilit,
  • Të jetë komunikativ,
  • Të ketë paraqitje të kënaqshme para klientëve,
  • Të përshtatet me kushtet, orarin dhe obligimet e punës.
Të gjithë të interesuarit t'i dërgojnë CV-të e tyre në: mixfashion.rks@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook