Log in
X

Company Name

Mishtore BIO

Phone Number

0444636080

Company Place

Prishtinë

Përpunues i mishit

Përpunues i mishit

Information

Publish Date

16.05.2020

End Date

30.05.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Mishtore BIO shpall konkurs për pozitën:

  1. rpunuës i mishit

Detyrat e punës

  • Prerja dhe përgatitja e mishit
  • Operimi me makineri të mishit
  • Këshillimi i klientëve
  • Shitja e produkteve të mishit
  • Zgjedhja e mishit kualitativ

Kualifikimet

  • Të ketë nivel të lartë të higjienës
  • Të ketë qëndrueshmëri dhe forcë fizike
  • Të ketë njohuri në operimin e makinave
  • Të jetë i kujdesshëm dhe i saktë gjatë prerjes së mishit

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë në ketë nr: tel: 044 636 080 

Ju mirëpresimi!

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook