Log in
X

Company Name

MAGIC ICE

Phone Number

049/125-605

Company Place

Prishtinë

BREND MENAXHER

BREND MENAXHER

Information

Publish Date

19.05.2020

End Date

12.06.2020

Categories

Menaxher

Job Places

Prishtinë

Job Description

MAGIC ICE, është kompani vendore me përvojë shumë vjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e MAGIC ICE, ftohen që të aplikojnë për poziten e hapur të punës:

BREND MENAXHER

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

 • Harton dhe Implementon Politikat Shitese te Kompanise gjate vitit perkates,
 • Projekton, Organizon dhe Implementon zgjerimin e Brand/Produkteve te firmes ne te gjithe tregun,
 • Hulumton dhe identifikon mundesite e zgjerimit te Brand ne treg dhe i raporton Kompanise,
 • Hulumton dhe krijon njohuri te gjera te tregut perkates ku operon,
 • Hulumtimi dhe ben monitorimi e Konkurences ne treg si dhe sygjeron Kompanine per hapat e metejme,
 • Planifikimin Financiar i te gjithe shitjes dhe aktiviteteve vjetore ne te gjithe tregun te ndare per Segmente,
 • Krijon dhe i sygjeron Kompanise Forcen Shitese dhe Strukturimin e saje,
 • Monitoron Forcen Shitese dhe mbulimin e Tregut ne baze te Raporteve,
 • Raporton ne baza javor Kompanise mbi ecurine e Proceseve,
 • Kryen vizita te Top Klientat,ne baze te plani Javor/Mujor te vizitave.

AFTESITE DHE PERGAGITJET E KERKUARA

 • Diplome Universitare – ne fushen e Biznesit ose Financave,
 • Minimum pervoje 3 Vjet ne Menaxhim,
 • Njohuri te mira te gjuhes Angleze,
 • Njohuri te programeve te,Microsoft etj,
 • Të ketë patentë shoferin kat. B.

LOKACIONI: MAGIC ICE Zona Industriale Lipjan.

ÇKA OFRON MAGIC ICE:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike,
 • Ambient profesional dhe motivues,
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura,
 • Mundësi të përparimit të karrierës.

ÇKA PRESIM NGA KANDIDATËT:

 • Qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë,
 • Të jenë të motivuar për punë,
 • Kandidatë që shprehin iniciativë dhe aftësi të punojnë të pavarur dhe nën presion.

PROCEDURA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në info@magicice.net duke specifikuar qartë pozitën për të cilën po aplikoni, ose per informim ne tel: 049125605 nga ora 09:00 - 15:00.

Afati i fundit për aplikim është data 12 Qershor 2020, kurse vetëm kandidatet që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.

Share

Advertising
Advertising
Facebook