Log in
X

Company Name

MAGIC ICE

Phone Number

049/125-605

Company Place

Prishtinë

DEPOIST

DEPOIST

Information

Publish Date

19.05.2020

End Date

12.06.2020

Categories

Magazinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

MAGIC ICE, është kompani vendore me përvojë shumë vjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e MAGIC ICE, ftohen që të aplikojnë për poziten e hapur të punës:

DEPOIST

Detyrat:

 • Organizimi i depove te Djathrave, Akulloreve, Lendes se pare,
 • Përgatitja e porosive për DERGIM dhe ngarkim te kamionave,
 • Dërgesa/Marrja e porosive dhe organizimi i tyre,
 • Bashkëpunim i ngushtë me KOLEG ne Depot e Djathrave, Akulloreve, Lendes se pare,
 • Te merr pergjegjesi per mallin e ngarkuar.

Profili juaj / Kualifikimet:

 • Të këtë se paku shkollen e mesme të përfunduar.
 • Të këtë njohuri te punës në kompjuter,
 • Të jetë pozitiv dhe i motivuar për punë,
 • Të ketë patentë shoferin kat. B,
 • Përvojë pune së paku 6 muaj ne kete lemi,
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi,
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup,
 • Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve,
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibil.

LOKACIONI: MAGIC ICE Zona Industriale Lipjan.

ÇKA OFRON MAGIC ICE:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike,
 • Ambient profesional dhe motivues,
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura,
 • Mundësi të përparimit të karrierës.

ÇKA PRESIM NGA KANDIDATËT:

 • Qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë,
 • Të jenë të motivuar për punë,
 • Kandidatë që shprehin iniciativë dhe aftësi të punojnë të pavarur dhe nën presion.

PROCEDURA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në info@magicice.net duke specifikuar qartë pozitën për të cilën po aplikoni, ose per informim ne tel: 049125605 nga ora 09:00 - 15:00.

Afati i fundit për aplikim është data 12 Qershor 2020, kurse vetëm kandidatet që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.

Share

Advertising
Advertising
Facebook