Log in
X

Company Name

Restaurant URA

Phone Number

049 40 10 93

Company Place

Mitrovicë

NDIHMES/E KUZHINIER

NDIHMES/E KUZHINIER

Information

Publish Date

19.05.2020

End Date

02.06.2020

Categories

Hoteleri

Job Places

Mitrovicë

Job Description

Restaurant URA, shpall konkurs për vende të lira pune:

  1. NDIHMES/E KUZHINIER

Kandidatët e Interesuar ti plotësojnë këto kushte:

  • Të kenë përvojë pune,
  • Të jene bashkëpunues dhe inovativë,
  • Të respektojnë rregullat e punës.   

Të interesuarit mund të dërgojnë CV në Email: restaurantura1@gmail.com 
 
Konkursi mbetet i hapur deri me 02.06.2020

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook