Log in
X

Company Name

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve

Phone Number

.

Company Place

Prishtinë

Zyrtar i Lartë për Regjistrim dhe Certifikim të PP-ve

Zyrtar i Lartë për Regjistrim dhe Certifikim të PP-ve

Information

Publish Date

20.05.2020

End Date

26.05.2020

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Share

Advertising
Advertising
Facebook