Log in
X

Company Name

Durmishi SHPK

Phone Number

049156601

Company Place

Prishtinë

Inxhinier i Makinerisë / Operatorë në makinën CNC (2)

Inxhinier i Makinerisë / Operatorë në makinën CNC (2)

Information

Publish Date

20.05.2020

End Date

02.06.2020

Categories

Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania: DURMISHI SHPK pas arritjes së marrëveshjes së bashkëpunimit me komaninë D Group GmbH në Gjermani, hap konkurs për vende të reja të punës.

1. Inxhinier i Makinerisë / Operatorë në makinën CNC (2 Pozita)

 • Aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat.
 • Përcaktimi i matjeve dhe llogaritja e madhësisë dhe sasisë së materialit të nevojshëm për një projekt të caktuar.
 • Aftësi për të përgatitur dhe përdorur makinat CNC, me anë të së cilave kryen detyra si shpime, grryrje, bluarje dhe të tjera funksione me anë të maqinës.
 • Aftësi për të përkthyer udhëzimet në komandat kompjuterikenë mënyrë që makina të realizoj dhe përfundoj funksionin e duhur.
 • Njohuri në përgatitjen dhe ngarkimin e lëndëve të para dhe pjesëve të ndryshme në makinë.
 • Njohuri në mbikqyrjen e makinave derisa ato janë duke kryer detyrat dhe ndërhyrjen për çdo rregullim të nevojshëm për të prodhuar një rezultat përfundimtar sa më të mire.

Kualifikimet:

 • Të ketë së paku 2 vite përvojë pune si Operator me makina CNC.
 • Të jetë së paku student në fakultetin e makinerisë.
 • Të ketë njohuri në përdorimin e maqinave CNC.
 • Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse.
 • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: quadrat@durmishi.eu ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (perball City GRILL) ne objektin e kompanise DURMISHI, ose na kontaktoni ne telefonin: 049156601.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook