Log in
X

Company Name

Durmishi SHPK

Phone Number

049156601

Company Place

Prishtinë

Mjeshtër për dyer dhe dritare nga alumini (5)

Mjeshtër për dyer dhe dritare nga alumini (5)

Information

Publish Date

20.05.2020

End Date

02.06.2020

Contact Person

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania: DURMISHI SHPK pas arritjes së marrëveshjes së bashkëpunimit me komaninë D Group GmbH në Gjermani, hap konkurs për vende të reja të punës.

1. Mjeshtër për dyer dhe dritare nga alumini (5 Pozita).

Kushtet për Aplikim:

  • Të ketë shkollim të mesëm,
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm gjatë orarit të punës.
  • Përvoja e punës obligative, përparësi ata që kanë së paku 3 vite përvojë pune në prodhim.

Të interesuarit mund të dergojn CV në email: quadrat@durmishi.eu ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (perball City GRILL) në objektin e kompanisë DURMISHI, ose na kontaktoni në telefonin: 049156601.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook