Log in
X

Company Name

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Phone Number

+381 38 211 637

Company Place

Prishtinë

Anetarë të komisionit vlerësues për projektet për ndërmarrësi (2)

Anetarë të komisionit vlerësues për projektet për ndërmarrësi (2)

Information

Publish Date

21.05.2020

End Date

29.05.2020

Categories

Ministri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Share

Advertising
Advertising
Facebook