Log in
X

Company Name

Durmishi SHPK

Phone Number

049156601

Company Place

Prishtinë

Menagjer Prodhimi - Montim & Matje (Arkitekt) (2)

Menagjer Prodhimi - Montim & Matje (Arkitekt) (2)

Information

Publish Date

21.05.2020

End Date

02.06.2020

Categories

Menaxher | Monter | Arkitekturë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania: DURMISHI SHPK pas arritjes së marrëveshjes së bashkëpunimit me komaninë D Group GmbH në Gjermani, hap konkurs për vende të reja të punës.

1. Menagjer Prodhimi - Montim & Matje (Arkitekt) (2 Pozita).

Kushtet për Aplikim:

  • Të ketë shkollim të mesëm,
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm gjatë orarit të punës,
  • Përvoja e punës ne lemin e dyerve dhe dritareve do te ket peparsi,
  • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: quadrat@durmishi.eu ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (perball City GRILL) ne objektin e kompanise DURMISHI, ose na kontaktoni ne telefonin: 049156601.

Share

Advertising
Advertising
Facebook