Log in
X

Company Name

Durmishi SHPK

Phone Number

049693333

Company Place

Prishtinë

Menagjer/e i/e shitjes dhe marketingut (2)

Menagjer/e i/e shitjes dhe marketingut (2)

Information

Publish Date

21.05.2020

End Date

02.06.2020

Contact Person

Categories

Menaxher | Shitje | Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania: DURMISHI SHPK pas arritjes së marrëveshjes së bashkëpunimit me komaninë D Group GmbH në Gjermani, hap konkurs për vende të reja të punës.

1. Menagjer/e i/e shitjes dhe marketingut (2 Pozita).

Kushtet për Aplikim:

  • Të ketë shkollim të larte,
  • Të jetë fleksibile dhe i përshtatshëm gjatë orarit të punës,
  • Te ketë kompnikim dhe vision per arritjet e qellimeve te kompanise,
  • Prevoja e punes nuk eshte e domosdoshme,
  • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: info@durmishi.eu ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (perball City GRILL) ne objektin e kompanise DURMISHI, ose na kontaktoni ne telefonin: 049693333.

Share

Advertising
Advertising
Facebook