Për LIRI COMPANY L.L.C

Si rezultat i përpjekjeve shumëvjeçare për të ruajtur pozicionin tonë lider në treg në Kosovë, dhe për të zgjeruar vazhdimisht paletën tonë të produkteve, ne jemi bërë prodhuesi më i madh i produkteve të ëmbëlsirave në Kosovë dhe jemi një lojtar lider në tregun rajonal.

Me më shumë se 200 produkte, ne konkurrojmë në segmentet e tregut për ëmbëlsirat turke, biskota, vafera, çokollata, bonbone, tahin halva dhe karamel. Ne ruajmë pozicionin tonë superior duke vlerësuar dhe duke vepruar sipas informacionit të tregut në lidhje me kërkesën për produkte të reja.

Shumë prej brendeve tona janë bërë bazat dhe elementet kryesore të konsumit të përditshëm brenda Kosovës dhe më gjerë në rajon. Nga këto, ne kryesojmë me markat tona kryesore: Sempre, Krem Banane, Strudel, Praline, Buena Vita dhe Poco.

Pozitat e biznesit

Skaduar

Punëtore femra në prodhim, Punëtorë m...

  • Publikuar: 15-11-2022
  • Skadon: 30-11-2022
Skaduar

Punëtore femra në prodhim, Punëtorë m...

  • Publikuar: 13-09-2022
  • Skadon: 30-09-2022