Be our local hero and start your journey w...

Datë: 04-10-2023

Lidl, as part of Schwarz Group based in Neckarsulm, is one of the leading companies in the food retail industry in Germany and Europe. Li...

Lexo më shumë

PortalPune feston 15 vjet të lidhjes së pu...

Datë: 30-04-2023

Duke parë ndryshimet e shpejta të teknologjisë e cila ndikon edhe tek burimet njerëzore, kemi vazhduar investimet në platformën tonë, që ...

Lexo më shumë

Historiku i 1 Majit - Dita Ndërkombëtare e...

Datë: 28-04-2023

1 Maji njihet si Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve. Ky manifestim lindi nga lufta e punëtorëve për të kërkuar dhe siguruar të drejtat, liri...

Lexo më shumë

6 mënyra për të ndërtuar besnikërinë e kli...

Datë: 18-04-2023

Në konsulencat tona mbi zhvillimin e shitjeve, kemi hasur biznese që e fokusojnë ekipin e tyre të shitjes në shtimi i klientëve të rinj, ...

Lexo më shumë

Aplikimi për punë me e-mail - si dhe çfarë...

Datë: 17-04-2023

Punëdhënësit pranojnë aplikimet për punë në mënyra të ndryshme. Shumë kompani dhe organizata kanë formularë standardë të aplikimit për pu...

Lexo më shumë

A po e përdorni dhe si po e përdorni ChatG...

Datë: 13-04-2023

ChatGPT është aftësia e re më e fortë e punës që mund t'ju ndihmojë të punësoheni, sipas ekspertëve të HR Kualifikimi më i mirë i ri i...

Lexo më shumë

Menaxhimi i Performancës, si mjet i rëndës...

Datë: 05-04-2023

Menaxhimi I Performances, si mjet i rëndësishem në arritjen e objektivave Para se te rekrutojme stafin e ri, themeluesit, pronaret e ...

Lexo më shumë

FAKTORË SHUMË TË FUQISHËM PËR SUKSESIN TUA...

Datë: 31-03-2023

Të gjithë punonjësit e suksesshëm të shitjeve e duan profesionin e tyre, mësojnë shumë vazhdimisht rreth tij dhe punojnë fort e me zgjuar...

Lexo më shumë

Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës për...

Datë: 22-03-2023

Më poshtë, gjeni të listuara ditët me festat zyrtare të muajit Prill 2023 në Republikën e Kosovës:

Lexo më shumë

SI DHE PSE TË DEMONSTRONI RESPEKT NË VENDI...

Datë: 16-03-2023

Etika në biznes është një nga mekanizmat kyç në ndërtimin hap pas hapi të kulturës së punës dhe të një biznesi të suksesshëm. Vlerat dhe ...

Lexo më shumë
Loading...