Për Restaurant Te Halimi SH.P.K.

.

Pozitat e biznesit

Publikuar

12 Vende Pune

 • Publikuar: 08-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023
Skaduar

Vende të lira pune për Prishtinë dhe ...

 • Publikuar: 04-08-2023
 • Skadon: 04-09-2023
Skaduar

Menaxher (1), Kamarier (2), Banakier ...

 • Publikuar: 30-06-2023
 • Skadon: 15-07-2023
Skaduar

Restaurant TE HALIMI shpall vende te ...

 • Publikuar: 02-05-2023
 • Skadon: 02-06-2023
Skaduar

Vende të lira pune për Prishtinë dhe ...

 • Publikuar: 04-04-2023
 • Skadon: 02-05-2023
Skaduar

Vende të lira pune

 • Publikuar: 20-03-2023
 • Skadon: 24-03-2023