Për Viva Fresh Store

Viva Fresh Store është qendër tregtare që ofron asortiment të gjërë me artikuj ushqimor e higjienik, tekstil për fëmijë, femra dhe meshkuj, këpucë, tekstil shtëpiak dhe shumë produkte tjera që plotësojnë kërkesën e familjes tuaj për bukurinë e shtëpisë tuaj!

Oferta jonë karakterizohet me çmime ekstra të lira!

Viva Fresh sh.p.k. operon me mbi 104 dyqane të shitjes në 32 qytete të Kosovës.

Pozitat e biznesit

Publikuar

Asistent Dispetcher (Kordinator) për ...

 • Publikuar: 23-03-2023
 • Skaduar: 09-04-2023
Publikuar

Depoist, Përgaditës malli

 • Publikuar: 23-03-2023
 • Skaduar: 09-04-2023
Publikuar

Menaxher/e, Departament Menaxher/e

 • Publikuar: 23-03-2023
 • Skaduar: 07-04-2023
Publikuar

Arkatare, Sektorist/e

 • Publikuar: 20-03-2023
 • Skaduar: 05-04-2023
Publikuar

Zv. Menaxher/e, Kuzhinier/e, Kamarier...

 • Publikuar: 20-03-2023
 • Skaduar: 05-04-2023
Publikuar

Depoist, Përgaditës malli

 • Publikuar: 09-03-2023
 • Skaduar: 31-03-2023
Skaduar

Menaxher/e marketi, Departament Menax...

 • Publikuar: 16-03-2023
 • Skaduar: 27-03-2023
Skaduar

Department Manager/e

 • Publikuar: 10-03-2023
 • Skaduar: 24-03-2023
Skaduar

Asistent Dispetcher për Transport, As...

 • Publikuar: 09-03-2023
 • Skaduar: 19-03-2023
Skaduar

Shofer me kategori B, Shofer me kateg...

 • Publikuar: 09-03-2023
 • Skaduar: 19-03-2023