business

Shankist/e (2), Kamarier (2), Kuzhinjer/e (2), Ndihmes Kuzhinjer/e (2), Arkatar në market (2), Shitës në derivate (1)

 • star Publikuar: 05-09-2023
 • star Skadon: 19-09-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Spahia Petrol
Kategoritë Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 11
Vendi i punës Obiliq
Shikime 663

Spahia Petrol Mazgit, shpall konkurs per:

 • Shankist/e (2 pozita),
 • Kamarier (2 pozita),
 • Kuzhinjer/e (2 pozita),
 • Ndihmes Kuzhinjer/e (2 pozita).
 • Arkatar në market (2 pozita)
 • Shitës në derivate (1 pozitë)

Te interesuarit te dergojne CV ne spahiapetrolmazgit@gmail.com apo te kontaktojne ne numer telefoni +383 45 537 405.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023