business

Latues (20), Armirues (20)

 • star Publikuar: 12-09-2023
 • star Skadon: 15-10-2023
Kompani GREENSTONE SH.P.K.
Kategoritë Ndërtimtari
Numri i pozitave 40
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 2328

Kompania “Greenstone” Sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs për pozitat e më poshtme:

Pozitat:

 • Latues ( tesar ) / 20 vende te lira.
 • Armirues / 20 vende te lira

Vendi i punës : Prishtinë , Hajvali etj,

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartë cekur të kontaktojnë në numrin e telefonit; 044 214 038 apo të dërgojnë CV të tyre me postë elektronike email: greenstoneshpk@gmail.com

Adresa: “Josip Rela nr 18/4 Prishtinë

Konkursi eshte i hapur deri me 15.10.2023

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023