business

Kamarier/e, Shankist/e

 • star Publikuar: 10-03-2023
 • star Skaduar: 10-04-2023
Kompani Albi Caffe Grill
Kategori Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 2

Albi Caffe Grill, me adrese ne Fushe Kosove, shpall konkurs per:

 • Kamarier/e,
 • Shankist/e.

Kriteret:
- Te jene te pergjegjshem ne pune.

Te interesuarit te na kontaktojne ne kete numer te telefonit: 049/201-366.

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023