business

Mjeshtër të mermerit dhe granitit, Punetor Fizik

 • star Publikuar: 06-09-2023
 • star Skadon: 06-10-2023
Kompani Mermer Art
Kategoritë Ndërtimtari
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Ulqin
Shikime 500

Mermer Art shpall konkurs pune për këto pozita:

 1. Mjeshtër të mermerit dhe granitit (1 Pozitë),
 2. Punëtor Fizik (1 Pozitë).

Kriteret:

 • Të kenë përvojë pune.

Dreka dhe fjetja të siguruara nga firma.

Vendi: Ulqin, Mali i Zi.
Numri kontaktues: +38269669902 (Viber & WhatsApp).

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023