business

Mirëmbajtëse

 • star Publikuar: 10-03-2023
 • star Skaduar: 09-04-2023
Kompani Perfect Clean
Kategori Mirëmbajtje
Numri i pozitave 1

Kompania Perfect Clean ka shpallur konkurs për

 • Mirëmbajtëse

Vendi i punës do të jetë në Fushë Kosovë dhe Prishtinë

Ne ofrojmë:

 • 8 orë punë (07:00 - 15:00)
 • Paga: 300 euro

Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin 048 577 773

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023