business

Punëtor për Delivery

 • star Publikuar: 20-03-2023
 • star Skaduar: 21-03-2023
Kompani Home Pizza
Kategori Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 2

Piza Home, shpall konkurs për:

Punëtor për Delivery (2 Pozita)

Patent shoferi i obligueshëm.

Të interesuarit të na kontaktojnë në këtë numër të telefonit: +38345986094

Adresa:
Mati 1, Rruga C, Prishtinë.

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023