business

Banakier/e, Kamarier/e

 • star Publikuar: 28-08-2023
 • star Skadon: 29-09-2023
Kompani Amano shpk
Kategoritë Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 647

A’mano shpall konkurs për këtë vend pune :

 • 1 Banakier/e
 • 1 Kamarier/e

Të gjithë të interesuarit të lajmërohen në këtë numër kontaktues : +38349419418.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023