business

Vozitës për transport ndërkombëtar - Kategoria "CE"

 • star Publikuar: 23-08-2022
 • star Skadon: 06-09-2022

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Buçaj Sh.p.k
Kategoritë Shperndarje
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 666

Korporata Buçaj shpall konkurs për pozitën:  

Vozitës për transport ndërkombëtar - Kategoria “CE”

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ngarkon mallin te furnitorët e kompanisë jashtë Kosovës;
 • Bën transportin e mallit prej furnitorëve jashtë Kosovës deri te depo e kompanisë;
 • I përmbahet planit ditor të ngarkimit të cilin e merr nga mbikëqyrësi;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit dhe negocimit;
 • Aftësi të larta organizative dhe ndërpersonale.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të kenë përvojë pune dhe eksperiencë në pozitën e kërkuar;
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë CE;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;
 • Përparësi kanë kandidatët që posedojnë kompetenca profesionale për shofer CPC;
 • Përparësi kanë kandidatët të cilët posedojnë vizë për lëvizje jashtë shtetit;
 • Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë njohuri të gjuhëve të huaja.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-në ose aplikacionin e korporatës Buçaj përmes e-mail adresës elektronike në: hr@bucaj-ks.com. Aplikacioni gjendet në faqen zyrtare www.bucaj-ks.com. CV apo aplikacioni mund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Korporatës Buçaj me adresë Magjistralja Prishtinë-Shkup, km 10 p.n. Lipjan.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 23 Gusht 2022 deri më 06 Shtator 2022.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023