business

SHOFER – Kategoria C (4)

 • star Publikuar: 17-03-2023
 • star Skaduar: 31-03-2023
Kompani NELT LLC
Kategori Transport
Numri i pozitave 4

NELT sh.p.k shpall konkurs për pozitën:

Lokacioni: Lipjan

4 SHOFER – Kategoria C

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kamionit, si dhe për bartjen e mallit;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
 • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit apo kombit;
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë C apo C1;
 • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës.

___________________________________________________________________

Si të Aplikoni

NELT sh.p.k është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com .

Afati i aplikimit është deri me datën 31 Mars 2023 ora 17:00.

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023