business

ADMINISTRAT - KALKULANT/E (KLINË)

 • star Publikuar: 28-08-2023
 • star Skadon: 28-09-2023
Kompani Gllareva SH.P.K
Kategoritë Ekonomi
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Klinë
Shikime 1212

GLLAREVA SH.P.K, shpall konkurs në këtë pozitë::

 • ADMINISTRAT - KALKULANT/E

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • Njohja e programi Microsoft(Microsoft Word,Microsoft Excel);
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
 • Të aftë të punojnë në ekip dhe të pavarur;
 • Kandidatët duhet të kenë aftësi të punës ekipore dhe fleksibilitet;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të punës nën presion;
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale.

Vendi i punës: GLLAREVË - KLINË

Procesi i aplikimit:
Për të aplikuar duhet të dorëzoni një CV (ku duhet të ceket pozita për të cilën aplikohet) me një foto të bashkangjitur.CV mund te dorezohet fizikisht ne zyret e kompanise GLLAREVA SH.P.K me seli në Gllarevë/Klinë apo duket dërguar CV-në përmes e-maili në: info@gllareva.com

Për më shumë informata kontaktoni në numrin: +383 (0) 44-132-166.

Falenderojmë gjithë kandidatët për aplikimin dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur në vlerësimin e CV-ve do të kontaktohen për intervistë.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023