business

Mjeshter (3), Asistent për prodhimin e dyerve të brendshme (3)

 • star Publikuar: 07-03-2023
 • star Skaduar: 08-04-2023
Kompani Treventi Group SHPK
Kategori Prodhimtari
Numri i pozitave 6

Fabrika për prodhimin e dyerve të brendshme nga druri “ TREVENTI GROUP SHPK” në Rr.Avdyl Henci në Henc, Fushë Kosovë, shpall konkurs për vende të lira pune si:

1. Mjeshtër në sektorin e prodhimit të dyerve të brendshme – 3 pozita

Kriteret:

 • Aftësi dhe përgjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e dyerve te brendshme duke përdorur makineri të avancuara
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Përvojë pune

2. Ndihmës mjeshtër në sektorin e prodhimit të dyerve të brendshme – 3 pozita

Kriteret:

 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

Të interesuarit të dërgojnë CV në Email: info@treventigroup.com

Kontaktoni në numrat: 044 120 720 dhe 049 120 720

Adresa: Fushë Kosovë, Henc, Rr.Avdyl Henci

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023