business

Shitëse (2)

 • star Publikuar: 12-09-2023
 • star Skadon: 12-10-2023
Kompani Balkan Master Kosova
Kategoritë Dyqan dhe Shitje
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 2343

Kompania Balkan Master shpk. distributor zyrtar i markave më të njohura të veshjeve intime në botë, Calzedonia, Tezenis dhe Intimissimi për Kosovën kërkon të punësojë shitëse për dyqanin: Tezenis Albi Mall dhe Calzedonia Albi Mall.

Përgjegjësite:

 • Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klienteve;
 • Të kuptojë nevojat e klienteve dhe tju mundesojë në cdo rast asistence dhe informacion mbi specifikat e produkteve;
 • Të tregojë deshirë dhe rezultate të dukshme për të plotësuar objektivat e shitjeve;
 • Të kujdeset për pamjen dhe sistemimin e dyqanit sipas udhëzimeve të menaxherit përkatës;
 • Të jetë e prirur ndaj punës në grup duke percjellë pozitivitet dhe frymë bashkëpunimi
 • Kriteret e punësimit;
 • Të zoterojë principet bazë mbi shitjen dhe sherbimin ndaj klientit;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Të jetë nga mosha 20 deri në 35 vjec;
 • Eksperienca e mëparshme përbën avantazh;

Nëse jeni të interesuar për pozicionin e mësiperm ju lutem dergoni cv-në tuaj (në gjuhen shqipe ose angleze) në adresën e email-it : hr.balkanmasterkosova@gmail.com

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023